Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Dobrze, że nie świnię w wannie 

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
yyy... wieczorem jestem u Ciebiebarbie pisze:Fajny widok z okna, co?![]()

Life's too short to get upset.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
no, dzieci beda mialy troche dalej, zeby nam zrobic sniadaniebarbie pisze: Baficzka, podróż do tego widoku zajęła 14h, nie zdążysz![]()

no żeby rodzice we mnie nie wierzyli...
ja nie zdążę?!
Skąd przypuszczenie, że ja dopiero zaczynam podróż :P

ja nie zdążę?!

Skąd przypuszczenie, że ja dopiero zaczynam podróż :P
Ostatnio zmieniony 16 lip 2009, o 17:42 przez Baficzka, łącznie zmieniany 1 raz.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
a'propos jajek. Na samej cebulceBaficzka pisze: barbie, no to mnie w jajo zrobiłaś :( ;)

i nie szczypie Cię?remek pisze: a'propos jajek. Na samej cebulce

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ojej, straszne...na Mikołajki dostaniesz rolete z nadrukowanym zdjęciem blokowiska, żeby Cię widok nie drażniłbarbie pisze:Fajny widok z okna, co?![]()

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Co to za hotelisko i gdzie?barbie pisze: Fajny widok z okna, co?
Dolce far niente 

Hotel ***** "Pod Nabrzmiałym Czymkolwiekiem" miejscowość Smogorzowice, gm. Pierdzigniewno, woj. Wariacko-Murzyńskie.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Akurat!michal pisze:Hotel ***** "Pod Nabrzmiałym Czymkolwiekiem" miejscowość Smogorzowice, gm. Pierdzigniewno, woj. Wariacko-Murzyńskie.
Mazury by chcialy mieć takie gory...
Dolce far niente 

FUX, przy odpowiedniej ilości substancji rozweselających wyobraźnia je dorysuje 

Barbie przyjechałaś do Remisława nad zalew w Bielawie

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Byłem dzisiaj oddać Opelka do naprawy w Krośnie i przy okazji zerknąłem na nową Insignię
zrobiła na mnie pozytywne wrażenie to kawał auta tylko z tymi felgami 19 to przesadzili chyba
Drogę powrotną odbyłem na rowerku było dosyć miło tylko grzało niemiłosiernie 32 stopnie ciepełka
od Baligrodu miałem cały czas pod górę więc kopułę mi przypiekło jak trzeba no ale 140 w nogach
w czasie 4h 15 minut to niezły czas jak na takie waruneczki
zrobiła na mnie pozytywne wrażenie to kawał auta tylko z tymi felgami 19 to przesadzili chyba

Drogę powrotną odbyłem na rowerku było dosyć miło tylko grzało niemiłosiernie 32 stopnie ciepełka
od Baligrodu miałem cały czas pod górę więc kopułę mi przypiekło jak trzeba no ale 140 w nogach
w czasie 4h 15 minut to niezły czas jak na takie waruneczki

Gump, schowaj sobie okulary do schowka do nich przeznaczonego...

Dolce far niente 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
dzisiaj osiagnalem I stopien wtajemniczenia u wielkiego proroka Jarmaja Maddżara Al Myturbin-Izburnina wladcy Wielkiej Krainy Jodlownik i wszystkich usluznych mu zakretow, Pana koni mechanicznych, brata Plejad, wnuka i namiestnika Boga OEsow, budzacego przestrach, ale i wielkiego obroncy Gazownikow czyli rozwiazalem zagadke bijacych tarcz w WRX i z duma oswiadczam, ze jedna pekla na pol
Musze ja tylko polac jakas woda, zeby sie nie okazalo, ze to jakis zaciek sie zrobil

Musze ja tylko polac jakas woda, zeby sie nie okazalo, ze to jakis zaciek sie zrobil
niech będzie pochwalony! alleluja!remek pisze: wielkiego proroka Jarmaja Maddżara Al Myturbin-Izburnina wladcy Wielkiej Krainy Jodlownik i wszystkich usluznych mu zakretow, Pana koni mechanicznych, brata Plejad, wnuka i namiestnika Boga OEsow, budzacego przestrach, ale i wielkiego obroncy Gazownikow